Web Analytics Made Easy - Statcounter

درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهادی خسروشاهی مجاهد نستوه، کتابشناس، نویسنده، مترجم و دیپلمات برجسته، موجب تالم و تاثر شد. زنده یاد خسروشاهی ضمن همراهی در مبارزه با رژیم ستم‌شاهی، در دوران پیش از انقلاب به ویژه پس از آغاز تحصیل در حوزه علمیه قم با بزرگان حوزه در ارتباط بود و در متن جریان های علمی و سیاسی حوزه مقدسه قم قرار داشت و حضورشان در مجالس درس علامه طباطبایی باعث شد تا نسل جدید و جوان امروز آثار علامه طباطبایی را با تصحیح عالمانه ایشان در اختیار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کتابشناس برجسته ای بود که با بسیاری از بزرگان و عالمان ایران و جهان اسلام ارتباطی فکری و سیاسی داشت و توانست در حوزه های تاریخ نگاری و تاریخ شفاهی بسیار موثر عمل کند. خاطرات مستند او از معدود کتاب هایی هستند که ما را بدون واسطه با جنبش های آزادی خواه اسلام سیاسی آشنا می کند.

مرحوم خسروشاهی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در سمت های اجرایی خدمات صادقانه ای داشت و زمانی که در عرصه دیپلماتیک به خدمت مشغول شد پل ارتباطی مهمی بین شیعیان و اهل سنت آزادی خواه بود و آثار او از مهمترین منابع مطالعاتی برای شناخت صحیح از جنبش های اسلام خواهانه جهان معاصر به شمار می رود.
در کنار سال ها  تحقیق، پژوهش و انتشار آثار ارزشمند همچون اسناد مهم مصلح برجسته جهان اسلام سید جمال الدین اسدآبادی در وزارت امور خارجه، تربیت شاگردان بسیار و تاسیس کتابخانه ای در قم از دیگر خدمات ارزشمند استاد خسروشاهی بود. 

درگذشت این شخصیّت عالم و محقّق را به جامعه فرهنگی کشور، شاگردان، ارادتمندان و خانواده‌ و بازماندگان محترم ایشان تسلیت می گویم و از خداوند رحیم، علوّ درجات و رحمت واسعه را  برای ایشان طلب می کنم.

* مدیرعامل موسسه خانه کتاب

کد خبر 1358342

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدهادی خسروشاهی نخبگان خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۶۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی این رویداد، آیین گشایش نمایشگاه انفرادی «افکار» شامل نقاشی‌های مریم نامدار، ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ در نگارخانه «نقش جهان» برگزار می‌شود.

مریم نامدار متولد ۱۳۶۱ و فارغ‌التحصیل رشته هنرهای تجسمی است. او پیش از این آثارش را در برخی نمایشگاه‌های گروهی نظیر منتخب آثار گالری اکنون (اصفهان)، منتخب آثار گالری آرتیبیشن، گالری هفتا، داوودی و زرنا به نمایش گذاشته بود.

این هنرمند درباره آثار به نمایش‌درآمده در نمایشگاه «افکار» گفت: قطعاً به عنوان یک نقاش انتزاعی، خود را در دنیایی از رنگ‌ها و فرم‌های غیرطبیعی می‌بینم. داستان‌ها در ذهنم با استفاده از این عناصر و رنگ‌ها تداعی می‌شوند. بوم نقاشی من به صحنه‌ای تبدیل می‌شود که در آن احساسات، تجربیات و افکار آشکار می‌شوند و من به دنبال انتقال این مناظر درونی از طریق کارم هستم. دغدغه همیشگی من نپذیرفتنِ آثارم در جامعه‌ای‌ است که گالری‌دارها هنر را کالایی برای کسب درآمد می‌دانند و عملاً نقاشی انتزاعی یا آبستره جایی در این روند ندارد. تمایل گالری‌دارها به هنر روایتی باعث به انزوا کشیده‌شدن این‌گونه سبک‌ها شده است. با امید به روزهایی که هنر در کلیه سبک‌ها پذیرفته شود.

همچنین نامدار در بخشی از استیتمنت نمایشگاه انفرادی خود نوشته است: «افکار» به تفکر دعوتت می‌کند. یک قدم نزدیک‌تر شوید و صدای تپش رنگ‌ها را بشنوید؛ صدای نبض وجود. رنگ‌ها شما را وادار به حرف‌زدن می‌کنند و در عین حال به درون‌نگری دعوتت می‌کند. چه چیزی فراتر از شکل نهفته رنگ‌ها است؟ آیا آشفتگی می‌تواند هماهنگی داشته باشد؟ آیا در انتزاع آرامش وجود دارد؟ این تفسیر شما را به چالش می‌کشاند.

۲۰ تابلو در این نمایشگاه به نمایش درمی‌آیند که با تکنیک اکلرولیک روی بوم و در سبک آبستره (انتزاعی) اجرا شده‌اند.

آثار نقاشی مریم نامدار در نمایشگاه انفرادی «افکار»، از روز ۱۴ تا ۱۹ اردیبهشت‌ در نگارخانه نقش جهان روی دیوار قرار خواهند داشت.

علاقه‌مندان به تماشای این آثار تجسمی می‌توانند طی روزهای یادشده از ساعت ۱۶ تا ۱۹ به نگارخانه «نقش جهان» به نشانی خیابان نیاوران، خیابان باهنر، همایونفر، کوچه سعدی، خیابان محمودی ۲، پلاک ۹ مراجعه کنند. گالری شنبه‌ها تعطیل است.

کد خبر 6094368

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • انتقادات و توصیه‌های علی مطهری به روحانیون
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • دانشگاه محل تسویه حساب سیاسی نیست
  • کارنامه و کتابشناسی شهیدمطهری؛ از مشهد و قم تا مبارزه با مارکسیسم