Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

رئیس اتاق ایران بر اهمیت احیای جاده ابریشم و توسعه زیرساخت‌های کشور برای استفاده از این موقعیت تأکید کرد و گفت: سال 2025 منشأ تحولات بزرگ اقتصادی در جهان خواهد بود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از اتاق بازرگانی ایران، غلامحسین شافعی در نشست هیات نمایندگان اتاق مشهد با اشاره به اینکه سال 2025 منشأ تحولات بزرگ اقتصادی در جهان خواهد بود افزود: یکی از تحولات اقتصادی بزرگی که در شرف وقوع است احیای راه ابریشم است که تاکنون 67 کشور جهان به آن پیوسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شافعی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای گردهمایی شهرداران راه ابریشم در سمنان گفت: از هم‌اکنون باید زیرساخت‌های لازم در کشور برای همراهی با تحولات اقتصادی دنیا فراهم شود. طی سال‌های آینده مرکز ثقل اقتصاد دنیا در مرزهای چین و هند رقم خواهد خورد.

شافعی افزود: یکی از راه‌های توسعه زیرساخت‌های آینده برای استقبال از این تحولات جهانی با توجه به موقعیت استراتژیک خراسان رضوی، توسعه زیرساخت‌های گمرکی استان است که در این راستا اتاق مشهد و کمیسیون‌های وابسته آماده هرگونه همکاری با گمرک خراسان است.

وی از گمرک خراسان رضوی به‌عنوان سازمانی که در رفع قوانین مزاحم موفق عمل کرده نام برد و عنوان کرد: ریاست گمرک ایران که مدتی در اتاق ایران نیز حضور داشته‌اند در بالا بردن رتبه کسب‌وکار این سازمان موفق عمل کرده است.

رئیس اتاق مشهد همچنین با اشاره به مشکلات به وجود آمده در مرز دوغارون، آمادگی اتاق مشهد برای هرگونه همکاری در رفع این مشکل را اعلام و تأکید کرد: در این راستا توصیه‌ها و هشدارهای فعالان اقتصادی استان برای به حداقل رساندن آسیب‌های به وجود آمده موردتوجه قرار گیرد.

تلاش بر رفع مشکلات دوغارون

ناظر جدید گمرکات خراسان رضوی نیز که به دعوت اتاق مشهد برای هم‌اندیشی در مورد مشکل به وجود آمده در مرز دوغارون در این نشست حضور داشت، گفت: افزایش ساعت کاری گمرکات و مرز از ساعت 6 صبح تا 6 بعدازظهر، کاهش تعطیلات عید فطر در گمرک افغانستان، حضور شرکت‌های حمل‌ونقل و بانک در گمرک اسلام قلعه در روزهای تعطیل و ایام تعطیلات عید فطر ازجمله تمهیدات در نظر گرفته‌شده برای رفع مشکل کامیون داران در مرز دوغارون است.

امید جهان خواه افزود: در تماس فوری رئیس‌کل گمرک ایران علاوه بر پیگیری‌ها و هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده، با پیشنهاد وی به گمرک اسلام قلعه افغانستان برای تأمین باسکول اعلام آمادگی کردیم. قرار شد از طریق وزارت امور خارجه هم این پیشنهاد به‌طور رسمی به کشور افغانستان اعلام شود.

ناظر گمرکات استان خراسان رضوی در خصوص دلایل ایجاد صف کامیون‌ها در مرز دوغارون-اسلام قلعه گفت: افزایش حدود 70 درصدی ترانزیت به مقصد افغانستان از طریق گمرک دوغارون در روزهای اخیر، ضعف امکانات و زیرساخت‌های موجود در گمرک اسلام قلعه افغانستان ازجمله کمبود امکانات رفاهی برای رانندگان و کمبود باسکول جهت توزین باعث شده روند پذیرش کامیون‌ها توسط گمرک اسلام قلعه با مشکلاتی مواجه شود و این موضوع موجب تأخیر درروند پذیرش کامیون‌ها در مرز دوغارون شده است.

جهان خواه گفت: با توجه به تمهیداتی که در نظر گرفته شد، اکنون حجم خروج و پذیرش کامیون‌ها از سوی گمرک اسلام قلعه افغانستان افزایش پیداکرده که امیدواریم این روند با سرعت بهتری ادامه پیدا کند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی

معاون وزیر اقتصاد، با اشاره به اینکه، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد گفت: رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از تصویب قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) و ابلاغ آن،  پیشنهادات، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های گمرک به عنوان کلیدی‌ترین سازمان در اجرای مطلوب این قانون در 9 نکته برای لحاظ کردن در تنظیم آیین‌نامه اجرایی و اجرای مطلوب آن جمع‌بندی و تشریح شد.

 رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست تخصصی قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) ، گفت: با توجه به اینکه آیین‌نامه اجرایی این قانون از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال تنظیم است، اصلی ترین نظرات گمرک در راستای اجرای مطلوب این قانون باید جمع‌بندی و ارائه تا در این آیین‌نامه لحاظ شود.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دریا محور، جزو سیاست‌های اصلی برنامه هفتم توسعه، جهت‌گیری کلان دولت و از همه مهمتر فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است، به عنوان اولین نکته و اقدام در اجرای این قانون، هر اقدام و تصمیم در این حوزه باید متناسب با موضوع توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

به گفته وی، معیشت و امتیازی که به مرزنشینان و ساحل‌نشینان و ملوانان ذیل رویه‌های مرتبط ارائه می شود، به قوت خود باقی است و قرار نیست خدشه‌ای به آن وارد شود.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه حفظ و رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است، اظهار داشت: مرزنشینان و ساحل‌نشینان که به عنوان مرزبانان از مرزهای این آب و خاک صیانت می‌کنند باید امتیازات ارائه شده به آنان در ذیل این قانون در کنار حفظ کرامت و عزت به آنها اعطا گردد.

رضوانی‌فر گفت: تمام مراحل مرتبط با تصویب و ابلاغ این قانون طی شده است و بررسی‌های لازم نیز در حوزه‌های مختلف از جمله دولت، صحن مجلس و کمیسیون‌های مربوطه انجام شده است و در حال حاضر مکلف به اجرای دقیق و مطلوب آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد شفاف و ضابطه‌مند حتماً به نفع اقتصاد مرزنشینان، مدیران نظارت کننده و اعمال کننده قوانین و مقررات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: در این مسیر و در ذیل اجرای این قانون باید با نظارت‌های سیستمی و کنترل‌های دقیق و استفاده بهتر و دقیق‌تر از سامانه‌ها، قانونمندی و شفافیت در اجرای قانون مرتبط با این رویه را بیش از پیش افزایش دهیم.

رضوانی‌فر گفت: در مسیر اجرای قانون مبادلات و نظارت بر تجارت مرزی، با ارائه آموزش‌های لازم به ذینفعان، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد تا در یک چارچوب و ضوابط معین، امتیازات در نظر گرفته شده در ذیل این قانون به خود ملوانان تعلق گیرد.

 به گفته وی همه عایدی‌های حاصل از اجرای این قانون به خود استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه تعلق خواهد گرفت و صرف توسعه گمرکات، بنادر، راه‌ها و زیر ساخت‌ها خواهد شد.

وی گفت: ارائه گزارش‌های دقیق ،منظم، یکپارچه، قابل اتکا و همخوان با یکدیگر در خصوص این رویه با در نظر گرفتن ساز و کار مطلوب برای تصمیم‌گیری از دیگر مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد.

رضوانی‌فر اظهار داشت: همچنین تمام توافقات استانی و هماهنگی‌ها در این زمینه بایستی با در نظر گرفتن مفاد موردنظر در قانون مبادلات مرزی انجام و اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • مسدود شدن جاده خوسف - معدن قلعه زری
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم