Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت‌الاسلام مجتبی الهی‌خراسانی ظهر امروز در مراسم معارفه سردبیر ارشد شبکه اجتهاد که در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: شبکه اجتهاد به عنوان یک پایگاه تخصصی اطلاعات و اخبار فقه اسلامی از سال 87 فعالیت خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: شبکه اجتهاد در خلال سال‌های گذشته، موفق شده است در سه پایگاه فارسی، عربی و انگلیسی به‌صورت مستقل و در شبکه‌های اجتماعی تلگرام، فیسبوک، توییتر و اخیرا نیز در اینستاگرام حضور فعال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرمسؤول شبکه بین‌المللی اجتهاد افزود: هدف اساسی این شبکه، ایجاد یک نوع همگرایی و زمینه‌سازی برای شبکه‌سازی اجتماعی میان نخبگان فقهی حول نیازهای معاصری است که از فقه و علوم وابسته مطالبه می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز، بخش قابل توجهی از فقه‌پژوهان کشور از طریق شبکه بین‌المللی اجتهاد از رویدادها و تحولات فقهی در کشور و جهان اسلام اطلاع می‌یابند، متذکر شد: نسخه‌های عربی و انگلیسی پایگاه که به صورت مستقل فعالیت دارند، به عنوان پلی برای ارائه دستاوردهای فقهی کشور به جهان اسلام و انتقال مهم‌ترین تحولات فقهی جهان اسلام به داخل کشور عمل می‌کنند.

حجت‌الاسلام الهی خراسانی بیان کرد: از آنجایی که نشر اطلاعات و اخبار در حوزه‌های تخصصی علم تا حد زیادی به حوزه مستندسازی و مدیریت دانش بازمی‌گردد، جلب افراد علاقه‌مند به این ساحت از فعالیت سایبری و ژورنالیستی، اقدامی دشوار به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: با این وجود، مفتخریم که در طی این چند سال همه دست‌اندرکاران هدایت این پایگاه از فضلا و حوزویان بودند، به‌طوریکه می‌توان این اقدام را کارنامه‌ای از توانمندی فضلای جوان حوزه مشهد در ژورنالیسم علمی و فضای اطلاع‌رسانی دیجیتال به‌شمار آورد.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۸۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید

 کنسرسیومی از شرکت‌ها در ژاپن اولین دستگاه بی‌سیم پرسرعت 6G در جهان را ساختند. این دستگاه که از فناوری نسل ششم ارتباطات استفاده می‌کند، می‌تواند داده‌ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در فاصله بیش از ۳۰۰ فوت (۹۰ متر) انتقال دهد. این میزان تا ۲۰ برابر سریع‌تر از شبکه 5G است.

به گزارش Docomo، این میزان سرعت انتقال داده، معادل انتقال پنج فیلم HD به صورت بی‌سیم در هر ثانیه است و تا ۵۰۰ برابر سریع‌تر از سرعت متوسط 5G شبکه موبایل T-Mobile در ایالات‌متحده است.

نتایج آزمایش‌های جدید که در ۱۱ آوریل (۲۳ فروردین ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای مشترک اعلام شد، نشان می‌دهد که این دستگاه بی‌سیم، داده‌ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه، در فضای داخلی در باند ۱۰۰ گیگاهرتز، و در فضای خارجی در باند ۳۰۰ گیگاهرتز منتقل می‌کند. نمایندگان کنسرسیوم در بیانیه خود اعلام کردند که این تست‌ها در فاصله ۱۰۰ متری انجام شد.

شبکه 5G که در سال ۲۰۱۹ عرضه شد، آخرین استاندارد فعلی ارتباطات بی‌سیم است و تقریباً در همه گوشی‌های هوشمند جدید به‌کار رفته است. میانگین سرعت 5G شبکه موبایل T-Mobile در ایالات‌متحده تقریباً ۲۰۴.۹ مگابیت بر ثانیه (Mbps) است؛ درحالی‌که حداکثر سرعت تئوری 5G حدود ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است.

اما طبق گفته GSMA، دانشمندان درحال‌حاضر روی ساختن نسل ششم این استاندارد 6G کار می‌کنند. استاندارد زیرساخت‌های 6G درحال توسعه است و پیش‌بینی می‌شود اوایل دهه ۲۰۳۰ این شبکه در بسیاری از مناطق دنیا رسماً در دسترس قرار گیرد.

تفاوت اصلی بین 6G و 6G در باند‌های فرکانس طیف الکترومغناطیسی است که دانشمندان درحال کار روی آن هستند. عملکرد در باند‌های بالاتر، به‌معنای سرعت بسیار بالاتر است. باید منتظر ماند و دید که دقیقاً در چه سالی فناوری 6G در کشور‌ها عرضه می‌شود.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید
  • هفته فرهنگی شهرستان زرندیه
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • برخورد ۲ گانه‌ی آمریکا با تحولات بین المللی
  • انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری
  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود
  • ورود ترکیه به عنوان حامی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند